vineri, 19 ianuarie 2018

Sporturi care va ajuta sa slabiti



Pe langa alimentatia sanatoasa, sportul este foarte important pentru a scapa de kilogramele in plus. Exista foarte multe motive pentru care oamenii se decid sa faca sport mai des. Printre aceste motive se numara lupta cu kilogramele in plus sau mentinerea unei sanatati optime. Indiferent care este motivul pentru care faceti sport, activitatile sportive nu ar trebui sa lipseasca din viata voastra de zi cu zi. Este foarte important sa practicati un anumit sport, astfel incat sanatatea voastra sa aiba de castigat. 

In ziua de azi se pune foarte mult accentul pe miscare. Multe dintre cele mai comune boli ale acestui secol sunt cauzate de sedentarism. Exista insa o multime de activitati fizice care lupta cu kilogramele in plus. Veti descoperi ca aceste sporturi, pe langa faptul ca va ajuta sa scadeti in greutate, va vor oferi si o stare de bine pe care o veti aprecia.
Jogging-ul este o metoda foarte buna de a scapa de niste kilograme. Joggingul este gratis si va va ajuta sa ardeti o multime de calorii pe ora. Caloriile vor varia destul de mult. Veti vedea ca veti putea arde fara probleme intre 740 si 920 cal/h. Acest lucru va depinde de viteza cu care executati antrenamentul. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa va puneti echipamentul si sa va apucati de treaba. Alegeti un parc pentru a practica aceasta activitate. O banda de alergare poate fi si ea eficienta, daca veti dispune de aceasta acasa. Jogging-ul va puen accent pe muscularura picioarelor. El va va mentine un tonus ridicat pe o perioada indelungata.
Alpinismul este o alta modalitate de a scapa de kilogramele in plus. Acest sport solicita intregul corp. Veti putea astfel arde chiar si 780 de cal/ora. Acest sport are insa un grad ridicat de risc daca este practicat de incepatori. El ar trebui realizat sub indrumarea unui instructor.
Un alt sport apreciat pentru eficienta sa este Tae-bo. Acest sport este o combinatie foarte interesanta intre arte martiale, aerobic si box. Acest sport va va mentine conectati, iar plictiseala nu va reusi sa se instaleze. Intr-o ora se vor putea arde chiar si 900 de calorii practicand un astfel de sport. Veti vedea ca veti avea niste rezultate foarte bune in procesul de slabire, dar si in cel de remodelare.
Chiar si pilates este un sport care va ofera o multime de beneficii. Acest sport are un rol esential in remodelarea corpului. Veti avea de castigat practicand un astfel de sport, bucurandu-va de o postura ideala a corpului. De asemenea, tonifierea musculaturii va fi si ea asigruata. O ora de pilates la un nivel de intensitate medie va va ajuta sa ardeti 500 de calorii. Efectele benefice asupra sanatatii vor aparea foarte rapid.
Yoga este o solutie ideala prin intermediul careia se poate slabi. Yoga va va oferi posibilitatea de a folosi atat capacitatea mentala, cat si pe cea fizica. Veti vedea ca veti reusi sa va regasiti pe voi insiva practicand un astfel de sport. Practica yoga solicita extrem de mult efort si energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu