vineri, 17 martie 2017

Cum te ajuta uleiul de cocos sa pierzi in greutate

Uleiul de cocos e unul din cele mai populare alimente organice din bucataria vegana si pe buna dreptate: pe langa faptul ca este extraordinar de gustos, produsul este de asemenea foarte sanatos.  Cateva studii pe populatiile din Tokelau si Kitava a caror 60% din alimentatie se bazeaza pe nucile si uleiul de cocos au relevat ca sunt printre cei mai sanatosi oameni ai globului datorita continutului bogat de grasimi saturate din fruct. Mai nou, nutritionistii folosesc uleiul de cocos pentru dietele celor care isi doresc sa piarda din greutate. Citeste in continuare despre cum te ajuta uleiul de cocos sa slabesti!


Cu uleiul de cocos arzi mai multe calorii


Obezitatea e una din problemele cele mai des intalnite in societatea de astazi. Fie din cauza mancarurilor pline de grasimi de tip fast-food sau din cauza lipsei unui regim sportiv balansat, din ce in ce mai multi oameni tind sa ia in greutate.

Diferite tipuri de calorii vor obtine un raspuns diferit din partea organismului. In cazul uleiului de cocos, trigliceridele cu lant mediu cresc numarul de calorii pe care corpul tau le arde pentru a-l asimila. Exista studii care au dovedit ca doar 15g de ulei de cocos intr-o zi iti vor face organismul sa arda cu 5% mai multe calorii decat in mod normal.


Uleiul de cocos iti reduce pofta


Cetonele din extractul de cocos iti reduc apetitul datorita felului in care sunt procesate de catre corp. Cateva studii releva faptul ca numarul de calorii consumate in mod normal scade cu pana la 250 de calorii pe zi ceea ce se poate traduce intr-o scadere semnificativa de greutate pe termen lung. Poti adauga uleiul de cocos Jeeva pentru o dieta de slabit nu doar sanatoasa, ci si foarte gustoasa.


Extractul de cocos scade colesterolul


Grasimea depusa pe interiorul vaselor de sange, colesterolul, e unul din factorii de risc cei mai semnificativi care pot cauza boli cardiovasculare. Uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului rau, LDL.   Mai mult, produsul creste nivelul de colesterol HDL si reduce astfel incidenta atacurilor cardiace. Un fapt bine stiut, o data cu cresterea in greutate capacitatea inimii de a intretine organismul eficient scade astfel ca extractul de cocos ajuta la restabilirea unei performante cardiace optime.

O nutritie echilibrata acompaniata de exercitii sportive are cel mai bun efect de pierdere a kilogramelor nedorite. Mai ales daca te hranesti si cu alimente sanatoase cum este uleiul de cocos, iti va fi cu atat mai usor sa obtii rezultatul pe care ti-l doresti intr-un timp mai scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu