marți, 27 februarie 2018

Alimente care te ajuta sa slabesti



Fiecare dintre noi isi doreste un corp de invidiat. Pentru a obtine un astfel de corp, va trebui sa va alegeti cu grija alimentele pe care le consumati si sa faceti miscare cat mai des. Procedand astfel, veti constata ca veti slabi destul de mult intr-un timp scurt. Exista cateva alimente pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand va doriti sa slabiti. Nu veti avea nevoie de o dieta anume pentru a scapa de kilogramele in plus.
Multe statistici arata ca 95% dintre persoanele care recurg la diete, ajung sa se ingrase inapoi in urmatorii doi ani. Motivul pentru care se intampla acest lucru este ca dietele nu te invata cum sa mananci sanatos, astfel incat sa accelerezi metabolismul si sa-ti mentii greutatea dorita. Primul pas pentru a scapa de kilogramele suplimentare este sa faceti alegerile cele mai potirivte. Va trebui sa mancati sanatos si corect pentru a obtine rezultatele pe care le doriti.
Pieptul de pui este unul dintre cele mai apreciate alimente.
Pieptul de pui are avantajul ca prezinta putina grasime, fiind sarac in calorii. El contine in schimb numeroase proteine, foarte necesare organismului. Masa musculara consuma multe calorii. Orice aliment care te va ajuta sa dezvolti masa musculara, te va ajuta si sa arzi grasimea in plus. Pieptul de pui contine 25 de grame de proteine la 100 de grame de produs. Acesta ofera un adaos important de proteine organismului.
Ar trebui sa consumati oua zilnic. Acestea va ofera energie pentru mult timp. Ouale contin cea mai buna sursa de proteine si anume albumina. Ea se gaseste in albusul oului. Aceasta se digera usor si contine o multime de aminoacizi. Pe langa acestia, oul va mai ofera si vitamine.
Somonul este apreciat pentru faptul ca este bogat in proteine. Acesta contine numeroase grasimi sanatoase, in special omega 3. Ar trebui sa consumati acest tip de peste pentru ca va ofera un continut ridicat de omega-3. Puteti inlocui somonul cu heringii sau macroul.
Lactatele sunt bogate in proteine si calciu. O cana cu cereale alaturi de un ou fiert va poate oferi energia de a trece cu bine peste prima parte a zilei. Veti vedea ca acest mic dejun este foarte usor de preparat si nu va va lua mult timp. Veti constata ca veti reusi sa slabiti intr-un mod sanatos.
Iaurtul grecesc este si el foarte apreciat. Acest lucru este datorat caseinei. Ea este o proteina cu o asimilare lenta. Ea va asigura organismului un flux continuu de proteine. Acestea vor rezista in organism pentru o perioada mai lunga de timp.
Crevetii sunt un alt aliment interesant. Acestia au o cantitate mare de proteine, dar si grasimi sanatoase omega-3. Ei vor oferi organismului vostru o multime de efecte benefice. Crustaceele sunt in general bogate in zinc. Acest mineral are un efect benefic asupra organismului vostru. Printre aceste efecte se numara reducerea stresului. De asemenea, acest mineral are un rol important si in vindecarea ranilor sau chiar in tratarea acneei, fiind ideal pentru organism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu