miercuri, 10 februarie 2016

Cum sa-ti alegi hainele de munca

Daca ai probleme in a te hotari cu ce haine mergi la birou, este momentul sa-ti usurezi decizia si sa inveti inste reguli de care sa tii cont atunci cand iti alegi hainele. Dimineata este momentul in care se ia de regula aceasta decizie. Astfel, dupa ce te-ai trezit si te-ai pregatit pentru ziua care va urma, intreaba-te care vor fi activitatile tale principale si sarcinile pe care le vei avea de indeplinit. 

In cazul in care ziua ta va fi una de stat la birou, opteaza pentru haine office-casual in care sa te simti confortabil si care sa-ti permita sa te relaxezi. Desigur, aceste sfaturi sunt valabile in cazul in care mediul in care lucrezi nu este unul care sa-ti impuna un dessing code. Vorbim despre acele medii in care te poti imbraca dupa bunul plac, tinand totusi cont de cateva reguli esentiale in ceea ce priveste garderoba de serviciu. 


In zilele in care ai intalniri importante, un costum poate fi necesar, dar exista si cazuri in care poti renunta la el. Depinde foarte mult de natura intalnirii si de persoana cu care te intalnesti. Totusi, desi poate fi incofortabil uneori, mai ales in timpul verii, o tinuta eleganta iti va da mult mai multa incredere in tine si te va face sa te simti special. 


Acestea fiind spuse, nu ar trebui sa fie deloc greu sa-ti gasesti hainele potrivite pentru job. Atata timp cat iubesti ceea ce faci si te integrezi perfect in locul in care muncesti, tinuta trebuie sa fie una din ultimele tale probleme. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu