miercuri, 6 aprilie 2016

Cum sa te bucuri mai mult de momentele frumoase

In ultimul timp, pare ca multi dintre noi am uitat cum sa visam, sa traim si sa ne bucuram de momentele inedite care ni se intampla. Impinsi mereu de la spate de griji si probleme, nu mai avem timp sa ne oprim putin si sa admiram viata. Pur si simplu viata. De cand nu mai faci asta? De cand facturile si prima pentru care stai mereu dupa program au devenit mai importante? Cu siguranta a trecut ceva vreme.

Este momentul totusi sa-ti dai seama de lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine. Sanatatea? Familia? Banii? Toate. Normal. Dar care ar fi prioritatile? Cu siguranta vei spune sanatatea. Dar cand ai iesit ultima data la alergat? Cu abonamentul la sala pe care tot amani sa-l faci ce se mai intampla? De cand n-ai mai mers pe jos sau cu bicicleta la birou? Asa e. De prea mult timp. Ai totusi ocazia sa o faci oricand. Stii, nu?


Maine este intotdeauna ziua perfecta pentru a-ti schimba viata. Fara sa planifici schimbarea. Doar faci lucrurile diferit. Daca te decizi pe moment, vei avea mult mai putin timp sa fi invaluit de indoieli si sa risti sa dai inapoi.

Ia decizia instant. Vei vedea ca te vei bucura mult mai mult de lucrurile din jurul tau. E indeajuns o secunda sa-ti schimb intreaga viata in bine. Iar in momentul in care va trece ceva timp si tu te vei obisnui deja cu noua stare, abia atunci iti vei putea da seama cat de mult a insemnat aceasta schimbare si cat de mult te-a ajutat.

Inca te mai intrebi cum poti sa te bucuri mai mult de momentele frumoase care ti se intampla? Atunci mai citeste o data acest articol, raspunde-ti la intrebarile principale din el si lasa un comentariu in care sa ne spui la ce concluzie ai ajuns.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu