joi, 28 aprilie 2016

Cum sa-ti amenajezi livingul cu decoratiuni scandinave

Indiferent de zona locuintei, amenajarea camerelor se face utilizand diverse accesorii sau decoratiuni prin care ii putem uimi si pe cei mai pretentiosi musafiri. Livingul, locul special al casei necesita cea mai mare atentie in privinta alegerii decoratiunilor. Trebuie sa tinem seama de doua conditii pentru a face spatiul primitor si relaxant. Livingul trebuie sa fie foarte usor de aerisit si din aceasta cauza nu este indicat sa fie supra-incarcat cu obiecte nefolositoare, iar latura moderna trebuie sa domine in totalitate. Tendintele referitoare la designul casei sunt in continua schimbare, anual facandu-si aparitia noi modele prin care se poate foarte usor personaliza o incapere.

Daca ne-am strans ceva bani la pusculita si cautam acel lucru prin care putem sa revigoram incaperea si sa schimbam ambientul livingului, canapeaua poate fi primul pas spre o schimbare. Designerii in amenajari interioare iubesc aceasta piesa, in special daca este de culoare gri. Fiind o culoare neutra se adapteaza oricarui stil, iar intretinerea sa este foarte usoara. Marele avantaj al unei canapele gri este ca se armonizeaza cu orice nuanta calda sau rece. Un exemplu din categoria decoratiuni scandinave the home este canapeaua Dragon Zuiver, ideala pentru trei persoane.



O veioza cu un design elegant se integreaza perfect in livingul nostru. O asemenea piesa lumineaza doar o parte a incaperii, asigurand in acest mod si acele tonuri calde care imbogatesc decorul. Prezenta veiozei face ca si livingul sa fie mult mai primitor, iar pe noi mai confortabili in acesta zona. Un model din gama decoratiuni scandinave este si veioza plexi negru mat, care se poate aseza pe o masuta, luminand un colt al camerei


Oricat ar fi de frumos livingul, simtim ca tot lipseste un obiect care sa schimbe in totalitate vechiul stil. Draperiile cu siguranta ne vor ajuta sa uitam de perdelele demodate care nu ieseau cu nimic in evidenta.  Draperiile potrivite in aceasta incapre sunt cele care au culori calde sau pastelate, pentru a lasa loc si luminii naturale sa patrunda.


Asadar, livingul este locul unde vom invita musafirii, de aceea necesita o mare atentie din partea noastra pentru a-l amenaja cu un gust bun si cu nuantele potrivite. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu