marți, 14 iunie 2016

Cum sa te bucuri mai mult de propria ta persoana

Cineva spunea la un moment dat ca mintea noastra este locul in care trebuie sa traim pentru tot restul vietii, deci trebuie sa avem grija sa o facem un loc placut. Tu esti singura persoana care poate sa se asigure ca lucrurile din viata ta se indreapta intr-o directie buna si ca esti multumit de fiecare alegere pe care o faci. Incearca sa-ti rezolvi orice problema cu calm si cu multa indemanare psihica, lasand stresul la o parte si preocupandu-te doar de lucrurile cu adevarat importante.


Nu lasa pe nimeni sa-ti spune ce trebuie sa faci si cand trebuie sa faci un anumit lucru. De fapt, incearca sa elimini pentru o perioada verbul "a trebui" din vocabularul tau. Nu trebuie sa faci nimic. Orice actiune de-a ta exista pentru ca asta iti doresti in acel moment. In acest fel, nimic nu te va mai afecta si toate problemele tale se vor rezolva de la sine.

Propria ta persoana este cea mai importanta comoara pe care o gasesti in tine. Acolo esti tu, ascuns de restul lumii, cu bune, dar si cu rele de care trebuie sa tii cont. Incearca sa-ti gasesti echilibrul acolo unde nu ti-ai imaginat niciodata ca il poti gasi: in propria ta minte. Gandeste-te la lucrurile care iti plac cu adevarat si fa-le cat mai des.


Daca n-ai mai iesit de mult timp la o plimbare prin parc, aminteste-ti cat de mult te poate relaxa acest lucru. Alege-ti o zi frumoasa, o zi cu soare, in care sa te plimbi de unul singur ca si cum nu ar mai exista nimeni in aceasta lume. Gandeste-te la principalele tale activitati zilnice si incearca sa vezi care sunt cele mai solicitante. Ulterior, vezi cum faci sa elimini din ele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu