marți, 13 septembrie 2016

Cum pot fi personalizate produsele de papetarie

Produsele de papetarie personalizate sunt folosite zilnic de foarte multi oameni, fie ca e vorba de cani, pixuri, agende sau calendare. De cele mai multe ori ele sunt cadouri din partea unor companii, dar pot fi primite si din partea angajatorilor. Acesta din urma este un fel de a spune ca faci parte din familie.

Produsele de papetarie se pot personaliza diferit, in functie de cerintele tale. Tehnicile si ideile de personalizare nu trebuie sa fie mereu aceleasi, iar tu poti sa le alegi pe cele care ti se par cele mai potrivite.

Agendele sunt personalizabile in mai multe moduri. Pe langa faptul ca poti sa alegi materialul din care sa fie facuta coperta (piele ecologica sau piele naturala), tot de tine depinde si culoarea hartiei din interior. In agenda poti adauga cateva pagini cu informatii speciale. Copertele se personalizeaza prin mai multe procedee: serigrafie, timbru sec sau folio. Serigrafia si personalizarea cu folio reprezinta imprimarea unei culori sau a unei folii metalice cu mesajul pe care il vrei.

Tehnicile de personalizare sunt asemanatoare si pentru pixuri. Personalizarea lor se realizeaza prin serigrafie, printare sau gravura. Tehnica folosita depinde de materialul din care sunt facute pixurile. De exemplu, doar pixurile si stilourile metalice pot fi personalizate prin gravura.

Diferitele tipuri de calendare se personalizeaza in mai multe tehnici, in functie de cerinte. Calendarele de birou sau cele de perete, triptice, se pot personaliza in partea de sus sau in partea de jos. Daca vrei sa creezi un
calendar special, il poti personaliza total, fila cu fila, cu conditia sa personalizezi cel putin 100 de bucati.

Daca doresti sa personalizezi alte lucruri, trebuie sa stii ca la Fabrica de Papetarie Pintexim ai o gama variata de produse. Stick-uri usb din diverse materiale, de la plastic pana la lemn, cani, umbrele, sau produse textile. Cele din urma se personalizeaza prin imprimare rezistenta la multiple spalari sau prin brodarea tesaturii.

Produsele de papetarie personalizate pot fi cu adevarat speciale daca ai idei interesante. Toate modalitatile de personalizare de mai sus te pot ajuta sa aduci produsele la imaginea pe care ti-o doresti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu